ADEMENDE MUREN IN KLEI & FENG SHUI

ARTALIS Création stuc béton ARTALIS Création stuc béton
ARTALIS Création stuc béton ARTALIS Création stuc béton
Pierre Fabry Pierre Fabry
ADEMENDE MUREN IN KLEI & FENG SHUI

Voordelen Aademend, Natuurlijk, Thermoregulatie, Vochtregulatie en 100% Recycleerbaar, Akoestische demping
BestemmingenDroge lokale, weinig gebruikte muren


Voor woonruimtes die gezondheid ademen, maakt de klei plamuur het mogelijk om een gezonde en warme interieurafwerking te verkrijgen. Dit levende en ademende materiaal houdt de warmte in de winter vast, en houdt het koel in de zomer.

Sinds mensenheugenis is klei geniaal door zijn eenvoud: het draagt bij tot de regulatie van de temperatuur en vochtigheid door zijn absorbtiecapaciteit en de restitutie van waterdamp.

ARTALIS biedt pure klei plamuren die vergelijkbaar zijn met de eeuwenoude technieken van adobe. Buiten de vochtige of vaak gebruikte plaatsen, durf voor klei te gaan. Totaal ademend, klei kan een gezonde en warme interieur afwerking creeren. Dit voor een nieuwe levenskwaliteit.

Ontdek ook ARTALIS FENG SHUI : vindt alle natuurlijke kwaliteiten van een selectie van de beste klei… inclusief de stevigheid.

Dankzij de toevoeging van zeer specifieke natuurlijke hulpstoffen, marmeren poeder en zuivere vezels van cellulose of van hennep, ARTALIS Feng shui maakt het mogelijk om een moderne en prachtige afgewerkt interieur te verkrijgen. En dat met dezelfde natuurlijke kwaliteit als klei.

Duurzaam, ademend, vochtigheidsregulatie, verbetering van het geluidscomfort. ARTALIS Feng Shui is te gebruiken met alle ARTALIS pigmenten, voor perfecte harmonie met alle interieuren. En dat voor een gezond en warm resultaat ook resistent tegen schokken en vuil.