VLOEREN, GEPOLIJST BETON & MEUBELS

Pierre Fabry Pierre Fabry
Pierre Fabry Pierre Fabry
Pierre Fabry Pierre Fabry
VLOER BETON CIRE, MORTEX VLOER, AANRECHTBLADEN, MORTEX TRAPPEN, MEUBELS

Voordelen duurzamheid en slijtvastheid. Loft trend
BestemmingenAlle soorten vloeren


 

Realiseer uw wensen!
Afhankelijk van uw smaak en gevoeligheid, stelt ARTALIS hetvolgende voor: plamuur op microcement basis van het type VLOER MORTEX MC2 met een spatel effect of de neutralere formules zoals het Weber vloer ontwerp of de Mapei ultratop vloer. Het zijn kwaliteitsproducten die uw ruimten optisch vergroten en in elkaar overgaande ruimtes maken van de ene naar de andere kamer.
Elk product kan een resistente bedekking bieden voor uw trappen en vloeren, en in overeenstemming met de stijl van uw huis,… van de renovatie van oude gebouwen tot een moderne loft-stijl.
Met een geschikte voorbereiding, kunnen deze kwaliteitsproducten ook worden geplaatst op uw oude tegels, bakstenen of keramische producten, aanrechten en meubels.
Ze zijn de ideale oplossing voor de renovatie van een klassieke glad beton of de bedekking van een schone dekvloer, met een veelvoud van instelbare kleuren en van materialen beheerst door ARTALIS.
Millimetrische plamuren voor vloeren kunnen ook worden toegepast op een dekvloer met vloerverwarming met lage temperatuur (maximaal 35 graden). Neem contact op met ons!