Choisir Artalis, c'est  choisir un applicateur spécialisé et reconnu en création d'enduits décoratifs anciens et contemporains.
ARTALIS Chaux Creatina
Choisir Artalis, c’est vous offrir une création exclusive  en tadelakt, en béton ciré ou en Mortex, en passant par tous les enduits respirants à base de chaux ou d’argile.
Parcourir la ligne médiane entre le primitif et le raffiné.
Parcourir la ligne médiane entre le primitif et le raffiné.
Choisir Artalis, c'est opter pour le conseil personnalisé de professionnels passionnés qui vous offrent une vraie garantie sur leur travail, y compris dans des conditions techniques difficiles ou sur anciens carrelages.
Donnez vie à vos
douches &
salles de bain
Donnez vie à vos hall & salons
Donnez vie à vos sols
Applicateur-Créateur d'enduits anciens et contemporains
Donnez vie à vos murs, vos sols, vos salles d’eau, vos douches ou votre mobilier. En espaces neufs ou en rénovation.
Donnez vie à vos murs
Applicateur-Créateur d'enduits anciens et contemporains
ARTALIS Création stuc béton

MortexDoor te kiezen voor ARTALIS geeft u nieuw leven aan uw muren, vloeren, wasgelegenheid, Mortex douche of aan uw meubels. Dit kan in nieuwe of in gerenoveerde ruimtes..
Zo kiest u ook voor een gespecialiseerde en erkende partner in de toepassing van antieke en moderne decoratieve plamuur.

Trakteer uzelf op een exclusieve creatie in Tadelakt, en gepolijst beton of in douche Mortex, via ademende pleisterwerken op basis van kalk of klei. De mogelijkheid bestaat om, op aanvraag, pigmentatie en kleurstof toe te voegen, om zo de perfecte harmonie met uw interieur te creëren.

Mortex badkamer

TadelaktKies voor het persoonlijke advies van gepassioneerde experts die u een echte kwaliteitsgarantie aanbieden van hun werk, ook voor technische moeilijke situaties of op oude tegels.

Ontdek zo de 5 goede redenen om voor ARTALIS te kiezen als creator en toepasser van traditionele pleisterwerken zoals Tadelakt en Stuc of waterdichte plamuren zoals Mortex van Beal, de fijne mortels van Marius Aurenti, Aqua Sensa van Boss, de Loft van Mapei of de Granito van Stoopen & Meeus. Ons leidmotief is: Kennis, Creatif advies rekening houdend met uw smaak en uw gevoeligheid, Zorg, Garantie & Afwerkingskwaliteit.

Product- en plaatsingsgarantie.
Exclusieve creatie & toepassing, 100% persoonlijk.
Plaatsingsgarantie op oude tegels.

Pierre Fabry

Ongeacht de materiaalkeuze, elk type pleister geeft u de nodige vrijheid en expressiviteit. Ze laten u niet onverschillig. Omdat elke textuur de reflectie van zijn plamuur is. Dus de structuren in de italiaanse Mortex badkamers en douches zijn heel verschillend van de marmerpoeder gebruikt door ARTALIS in zijn Venetiaans stucwerk of Tadelakt
Halverwege tussen het ambachtelijke en artistieke, onze materialen balanceren tussen het primitieve en het verfijnde, tussen het ontbreken en een veelvoud aan details, tussen het ruwe en het subtiele. Het is zoals in het leven. Zij vormen de voorwaarde dat uw ruimte zich aan u onthult, trilt en ademt met het aanwezige licht.

ARTALIS creëert en realiseert uw Mortex pleister, Tadelakt, Stuc en gepolijst Beton in België, Luxemburg en Frankrijk.

News

19 jul

Nieuwe millimetrische pleisterwerken bij ARTALIS

ARTALIS vult zijn gamma van millimetrische pleisterwerken aan met 4 nieuwe kwaliteitsproducten: Aqua Sensa van Boss, de fine mortels van Marius Aurenti , Ultratop Wall & Floor van Mapei en Granito van Stoopen & Meeus. Getest door onze teams, naast de Mortex aanbod, presenteert ARTALIS aan particulieren, architecten en decorateurs een rijke keuze van kleurnuances, kleuren, texturen en materialen onder de grootste van de...
Continue Reading